18-годишната Бри Блантън от Южна Каролина е откарана по спешност в

...
18-годишната Бри Блантън от Южна Каролина е откарана по спешност в
Коментари Харесай

Когато си на 18 и разбереш, че си бременна, докато раждаш

18-годишната Бри Блантън от Южна Каролина е откарана по неотложност в болница от майка си, 36-годишната Дженифър Блекуел, превиваща се от болежка в корема.

На тийнейджърката, която си мисли, че се е подмокрила, обаче ѝ споделят, че в действителност са ѝ изтекли водите, сега има пет сантиметра разобличаване и би трябвало да се приготви за раждане. Странното в тази ситуация е, че тя няма ни най-малка визия, че е била бременна. Така на Бри ѝ се налага бързо да се приспособи към концепцията, че ще става майка, преди да роди дребното си момиченце Оукли, единствено два часа по-късно.

Бри споделя, че не е имала никакви признаци на бременност - даже коремът ѝ за тези няколко месеца не се подува толкоз, че да се усъмни. Въпреки шока обаче, момичето признава, че ѝ харесва да бъде майка и безпределно доста обича щерка си, която към този момент е на четири месеца.  
 Лесли Максуел, Тиа Кристофи и какъв брой добре наподобяват баба и внучка, макар голямата разлика във възрастта
Баба и внучка, след които всички във фитнеса се обръщат

Две австралийски дами, почтени за удивление

" Когато ми споделиха, че съм бременна и раждам, бях в цялостен потрес. Продължавах да споделям на майка ми: " Това не е допустимо ". Отне ми четири часа след раждането й, с цел да се успокоя. Казах на приятелите си, че имам бебе и те отвърнаха: " Но ти не беше бременна предходната седмица ". Не можеха да повярват, също като мен. "
 Снимка 603971

Тийнейджърката обаче не крие, че сега е щастлива от обстоятелството, че има най-прекрасното момиченце на света, даже е признателна за тази непредвидена и изненадваща бременност. 

Майката на Бри Дженифър, шеф на клон на организация за домове за възрастни, споделя: " За нас беше като че ли тя си легна и се разсъни бременна. Виждахме в по бикини в осмия месец без изобщо да ѝ проличава. Нямахме визия, в действителност. "
 Елизабет Елиът, която ражда на 17 година и става баба на 37 години
Когато на 17 година си майка, а на 37 година към този момент си баба

И това се случва

Дженифър споделя, че е заподозряла, че нещо не е наред, когато Бри веднъж повръща след щедро хранене. Затова и кара щерка си да направи тест за бременност, който обаче демонстрира негативен резултат. А това, несъмнено, успокоява майката, че няма защо да се тревожи.

Тъй като Бри няма никакви признаци на бременност, през тези осем месеца тя продължава с дейния си метод на живот - езда, лов на риба и даже лов, като си разрешава всевъзможни храни и питиета, без ни минимум да подозира, че чака дете. А дребната Оукли се ражда едно износено и здраво бебе в отлична форма.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР